A fotófal bérlés egy egészségház rendezvényére is jó ötlet

Egészségházba az emberek általában nem rendezvények miatt mennek. Nálunk azonban időről-időre megrendezésre kerülnek különböző vidám hangulatú rendezvények. Amelyekkel igyekszünk felhívni a figyelmet az egészségtudatos életmód fontosságára. Ilyen alkalmakkor különböző szűrések mellett színes programokkal is szoktunk készülni az érdeklődőknek. A következő rendezvényünkre pedig szerintem fotófal bérlés is lesz majd, mert azok alapján, amiket a neten láttam, nagyszerű szórakozásnak tűnik.

Ha te is szeretnéd, ha egy rendezvény legjobb pillanatait a résztvevők kisméretű fényképek formájában magukkal vihetnék a zsebükben, akkor keress rá a selfiegep.hu weboldalra!

Selfiegép, fotósarok, fotófal

A selfiegep.hu weboldal egy olyan nagyszerű és kreatív szolgáltatást kínál, amivel a családi összejövetelektől kezdve az intézményi vagy céges bulikig bármilyen vidám hangulatú rendezvény örök emlékké tehető. Csapatuk ugyanis selfeigépes fotósarok bérbe adással foglalkozik.

A selfiegép egy kisméretű, érintőképernyős kijelző segítségével kezelhető automata fényképezőgép. Tükörreflexes kamerája nagyszerű minőségű képeket készít akár egy, akár több személyről. Ráadásul a gép amellett, hogy digitális formában is elraktározza a fotókat, azonnal ki is nyomtatja őket.

A selfiegep.hu-tól bérelhető fotósarok praktikus ötlet bármilyen rendezvényre. Ráadásul túl nagy helyet sem foglal, ugyanis mindössze 3 x 3 méteren felállítható. A fotósarok a selfiegépen kívül vicces kiegészítőket, például maszkokat és parókákat, is tartalmaz, amelyekkel még inkább növelhető a készülő képek egyedisége.

A cégtől 4, 6 és 8 órás intervallumokra tudunk fotósarkot bérelni. A szolgáltatáscsomagban pedig mindent megkapunk a felhőtlen szórakozáshoz. Az egyes csomagok bérlésének költségeiről a selfiegep.hu weblap részletes tájékoztatást ad minden érdeklődőnek.

A selfiegep.hu-nál fotófal bérlés is lehetséges

A selfiegep.hu csapata előzetes egyeztetés alapján azt is el tudja intézni, hogy a rendezvényen készülő képek még inkább egyedi ajándékok legyenek. Enne érdekében megbeszélhető velük például az, hogy a képek keretén szerepeljen valamilyen dátum vagy név. Illetve jó lehetőség lehet még a fotófal bérlés is.

A selfiegep.hu alapszolgáltatásában a fényképek egyszerű, fehér háttér előtt készülnek. A fotófal bérlés segítségével azonban el tudjuk érni azt, hogy a képek tükrözzék az aktuális esemény (pl. születésnapi buli, szilveszteri parti, esküvő stb.) hangulatát. Ez a selfiegep.hu-nál feláras szolgáltatás, amelynek költségeiről szintén tájékozódhatunk a weboldalon.

A weboldalról megtudhatjuk, hogy a cég fotófalai 240 x 240 centiméteres hátteret biztosítanak a képekhez, ezáltal pedig elég nagyok ahhoz, hogy akár csoportos képek is készülhessenek előttük. A csapatnak összesen 9 különböző háttere van, amelyekből egy eseményre akár többet is kibérelhetünk. Fontos azonban, hogy ha fotófal bérlést tervezünk, akkor minél előbb egyeztessünk erről, ugyanis mindegyik fotófalból csak egy darab szerepel készletükben.

A selfiegépes fotósarok tehát egy nagyszerű lehetőség, legyen szó bármilyen rendezvényről. A selfiegep.hu csapata pedig igyekszik minden ezzel kapcsolatos álmot valóra váltani. Ha jól jönne egy ilyen ötlet valamilyen programra, szerintem vedd fel velük a kapcsolatot!