Fontos az egészség, meg az egyedi póló tervezés

Így hat az egyedi póló tervezés az egészségre

Sosem gondoltam volna, hogy az egyedi póló tervezés ilyen kihatással lesz majd az egészségemre. Pedig ha belegondoltok, tulajdonképpen nincs ebben nagy ördöngösség. Ha ugyanis az ember jól érzi magát a bőrében, az a testet és a lelket is építi. Sokszor nem is vesszük észre, hogy a viselkedésünkkel, a magatartásunkkal, a rossz szokásainkkal mennyire megbénítjuk magunkat. Márpedig, ha az ember magában tartja a haragot, a szorongást, az összes negatív érzését, az bizony előbb-utóbb valamilyen formában ki fog ütközni. Legextrémebb formájában akár betegségként is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy magunknak is fontosak legyünk. Hogy törődjünk magunkkal annyira, hogy minden nap megajándékozzuk magunkat valamivel. Ettől nem csak a jókedvünk, de ezen keresztül az egészségünk, és a nap végén az életminőségünk is javulni fog.

Nekem például óriási felfedezés, mekkora pluszt jelenthet, ha az ember valami olyasmit visel magán, amit szeret. Éppen ezért nagyon megörültem, amikor rátaláltam a LolMarkt-nál az egyedi póló tervezés lehetőségére. Ez a csapat ugyanis nem ismer lehetetlent, és gyakorlatilag bármilyen pólótervet megvalósít. Így az egyedileg készült pólóknak csupán egyvalami szabhat határt: a saját kreativitásod! A csapat ráadásul nem csak a minták, de a megrendelések kapcsán is rendkívül rugalmas. Nekik ugyanis mindegy, hogy egy pólót kérsz tőlük, vagy százat, a srácok mindegyiket ugyanolyan odafigyeléssel készítik el a részedre. Ha csak néhány darabot szeretnél rendelni az egyedi tervezésű pólókból, akkor akár személyesen az üzletükbe is bemehetsz. Itt rögtön tudsz is egyeztetni a grafikusukkal, aki segít neked megrajzolni az elképzelésedet, ami alapján elkészülhet a pólód.

Ha egyedi póló tervezés, akkor egyértelmű, hogy LolMarkt!

Nagyobb megrendelés esetén pedig leginkább telefonon vagy e-mailben lehet egyeztetni, a lolmarkt.hu oldalon megadott elérhetőségek egyikén. A csapat hétköznap reggel nyolc óra és délután fél négy között áll a rendelkezésetekre. Nagyobb megrendelést általában cégek szoktak egyébként leadni a LolMarkt csapatának – és végül is, miért ne gondolkodhatnának a cégek egyedi póló tervezésben? Nagyszerű ajándék lehet egy-egy kiemelkedő teljesítmény, évforduló, vagy csapatépítő ünneplése kapcsán. Akár a cég logója, a dolgozók neve, vagy néhány személyes gondolat is rákerülhet így a csapatok egyedi pólójára. A lolmarkt.hu-n azt írják, az ilyen nagy számú megrendeléseknél általában transzfer- vagy szitanyomással dolgoznak. De ha minta a megkívánja, akár digitálisan is rányomják azt a pólókra.

Szintén a honlapon tájékoztatnak az árszabásról is. Egyedi póló tervezés esetén ugyanis nehéz belőni egy olyan árat, ami általánosságban érvényes lehet minden vásárlóra. Hiszen épp attól jó az egyedi póló tervezés lehetősége, hogy ahány elképzelés, annyiféle minta, és annyi fajta póló születik meg a végén. Ez persze azt is jelenti, hogy a megrendelt mennyiség, illetve a kiválasztott vagy megálmodott minta karaktere, formája, színe, stb. fogja eldönteni a megrendelés árát. Egy hozzávetőleges elképzelésből ugyanakkor már ki lehet indulni, ezért ha ez a lépés már adott, nyugodtan kapcsolatba lehet lépni a LolMarkt csapatával. Sőt, árajánlatot kérni már a honlapjukon, egy online felületen is lehet. Ez nem kerül sokba, csak pár kattintás az egész! Itt tulajdonképpen bárki megtalálhatja a számítását. A szerelmesek, akik Valentin napra keresnek ajándékot a párjuknak. Az ajándékozók, akik különleges karácsonyi meglepetéssel szeretnének kedveskedni. És te, te körbenéztél már az egyedi pólók között?