Az egészségházban beszéltek rá a napelem rendszerre

Egészen pontosan, hogy adjak egy esélyt a napelem rendszernek. Nem titok, hogy eléggé szkeptikus vagyok a zöld energiákkal kapcsolatban, hiszen mindenki mond mindent, egyik pillanatban még jó, másik pillanatban már jobban szennyez, mint a hagyományos áramtermelés, és amúgy is, kinek lenne haszna abból, hogy az egyszeri ember önellátó?

Egy ismerősömmel futottam össze a gyógyító házban, és ő mondta, mennyire jó, hogy náluk olyan napelemes rendszer van, amivel még fűteni is tudnak, miután arról panaszkodtam mennyit dolgoztunk hogy legyen fánk a télen, meg hogy még pár héttel ezelőtt azzal fűtöttünk. Annyit áradozott, hogy megkérdeztem, kivel csináltatták a rendszert, mire gyorsan lefirkantotta egy papírra a weblapjuk címét, hogy utánuk tudjak keresni.

Így is lett, aznap délután gyorsan be is pötyögtem a gépbe hogy https://napelemrendszer.info, és máris úgy éreztem, tele a fejem infóval. Na jó, túlzok, de annyi biztos, hogy sok sok infó volt mindenről ami napelem. Onnantól kezdve, hogy milyen fekvésű meg dőlésszögű házra van szükséged odáig, hogy mekkora rendszer mennyibe kerül. Ami végső soron talán a legfontosabb kritérium. Persze azt már az elején leszögezték, hogy nem is olcsó és nem is azonnal megtérülő befektetés egy napelem. Annyi viszont biztos, hogy legalább 30 évig szolgálnia kell, mert ennyi minimum egy jótállás érte.

Az kimondottan tetszett, hogy ingyen kijönnek felmérni a házakat, hogy megfelelőek-e egy napelem rendszerre, és már utána is néztem, vajon a környékre ki tudnak-e jönni. Nagyon boldog voltam, mikor megláttam, hogy igen, bizony a közeli nagyobb város is meg van említve sok másik várossal együtt, mint Eger, Szigetszentmiklós vagy Nagykanizsa. Így gondoltam egy 15 kiló méteres út talán még belefér a hatáskörükbe.

Online nagyon könnyen és egyszerűen le lehetett adni egy űrlapot, amin semmi olyat nem kérdeznek, amit ne mernél megadni (nem kérik a bankszámlád adatait meg semmi ilyesmi).

Én mindenkit csak bátorítani tudok ezek után, aki napelemet szeretne, tájékozódjon a neten, és keresse bátran a https://napelemrendszer.info-t, ha valami nem tiszta vagy árajánlatot szeretne.