Az egészségházban kaptam tippet, hol vegyek váltóolajat

Az autóm is ott gyógyul, ahol én! Igen, ezt most halál komolyan mondtam.
Az első, furcsa mondatom sztorija úgy indult, hogy egy sima receptért és néhány vitaminért ugrottam be a helyi egészségházba, elég gondterhelt állapotban. Picit várnom kellett, úgyhogy egy helyben toporogva próbáltam a feszültségemet leküzdeni. Nyilván nem a vitamin vásárlás miatt voltam ilyen ideges, hanem azért, mert néhány óra múlva mennem kell a szerelőhöz, váltóolaj pedig sehol. Azt sem tudom, hol keressem. Ha lemaradok az időpontról, akkor megint csak hetek múlva kaphatok újat, addig pedig már nem húzhatom, hiszen szükségem van a kocsira.

A jelenlévő, várakozó személyek közül egy kedves úrnak feltűnt, hogy valami nem okés velem. Miután megkérdezte, mi a probléma, előzékenyen maga elég engedett, de e mellé egy tippet is adott: nézzek szét az olajwebshop.hu oldalon, és ha igazán sürgős, akkor ugrojak el a közeli üzletükbe.

Gyorsan beszereztem, amiért az egészségházba mentem, aztán fel is mentem az olajwebshop.hu-ra. Hihetetlen, hogy nem hallottam még róluk korábban, hiszen egészen nagy cégről van szó. Hatalmas forgalmat bonyolítanak le, és olyan cégeknek szállítanak, mint a MÁV, vagy a Dohányboltellátó. Ez már önmagában is nagyon nagy szó, de a pozitív vásárlói visszajelzések a közösségi médiában szintén árulkodóak.
További bizalomnövelő tény, hogy a termékeik garantáltan eredetiek, és 100%-os elégedettségi garanciát vállalnak rájuk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben elégedetlenek vagyunk a vásárolt árucikkel, visszaküldhetjük 30 napig, akár indoklás nélkül is.

Ezek meggyőztek, úgyhogy úgy döntöttem, azonnal a legközelebbi üzletükbe sietek.
Budapesten 4 helyen van boltjuk, ahol rendkívül széles termékválasztékkal várják a vásárlókat. Megérkezvén rögtön jó érzés fogott el, egyáltalán nem egy átlagos üzletről volt szó, persze pozitív értelemben.
Az eladók nagyon kedvesek voltak, az egyik kolléga gyorsan a segítségemre sietett, amikor látta, hogy tétlenül állok és nézel széjjel.

Elmondtam neki, hogy váltóolaj miatt érkeztem. A szerelő instrukciói és az autóm adatai alapján már csak úgy suhant is a megfelelő polchoz, ahol a nekem való kínálat várt. Gyorsan levette, amit nekem szánt, én pedig gondolkodás nélkül elfogadtam az ajánlatát, hiszen szaktudására egyértelmű bizonyítékot mutatott nekem.

Ezt követően választottunk még néhány autóápolási szert is, hiszen ezek is a kinálatuk részét képezik.
Annak ellenére, hogy több dolgot is vásároltam, nagyon kedvező volt a végösszeg. Nagy örömmel távoztam, de már akkor tudtam, hogy nem ez lesz az utolsó vásárlásom az olajwebshop.hu-n vagy valamelyik üzletben.

Azóta rendszeresen követem őket a közösségi platformokon is, továbbá a blogbejegyzéseiket is olvasom. Mind-mind kitűnő forrás, így mióta az egészségházban elküldtek hozzájuk, a tudásom folyamatosan nő. Végre ezáltal nem csak a saját, hanem a kocsim műszaki “egészségét” is meg tudom könnyűszerrel őrizni!