Siker és egészség nem zárják ki egymást, ha jól csináljuk

Azt tartja a mondás: az ember egy ideig hajlandó feláldozni az egészségét is, csak, hogy sok pénze lehessen. Majd, mikor már kellően magasra jutott a ranglétrán, minden így szerzett pénzét is feláldozná, hogy visszakaphassa az egészségét! Elkerülhető lenne ez az egész talán, ha nem határokat sem ismerve, magunkat nem kímélve, hanem sokkal többet gondolkodva, körültekintőbben intéznénk a dolgainkat. A céges világban például jól jön, ha a megfelelő emberekkel vesszük körül magunkat – tapasztalataim szerint -, akik le tudják venni a vállunkról az azt nyomó teher egy részét. Tágabb értelemben pedig az a jó hozzáállás, ha megfelelő partnereket választunk az üzleti életben. Ha cégünk van, más cégeket – teszem azt. Mindenféle feladat elvégzésére van már szolgáltatás, ugyanis. Az egyik vég munkája kiegészíti a másikét.

A topcegalapitas.eu-n például egy olyan társaságot találunk, akik profi módon, egy tucat dolgot helyettünk intézve tudnak segíteni egy új cég megalapításában, létező céget érintő cégmódosításban, vagy székhelyváltoztatásban (új cég alapítása előtt pedig új székhellyel történő bejegyzésben). Ha valami történt a székhelyünkkel, vagy még nem is volt olyan, mert csak most vágnánk bele az egészbe, nagy eséllyel ők a megfelelő partnerek, ahogy például a jelenlegi ajánlatukat tükröző hirdetésük is mutatja: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.

Tehát, ha székhely-biztosítással együtt kérjük a segítségüket, közreműködő ügyvédet is intéznek és minden mást is, ami a cég bejegyzéséhez kell. Nekünk csak az alábbiakat elengedhetetlen magunknak áttekintenünk: 1. milyen névvel szeretnénk megalapítani a bt-t, vagy a kft-t 2. mi lesz a cég tevékenységi köre 3. a cég jegyzett tőkéjének megállapítása. Mindezt persze azután, hogy tisztáztuk a könyvelőnkkel azokat, amik az ő feladatkörébe tartoznak: ki az ügyvezető, milyen járulékok fizetendők utána, hogyan adózunk, mi lesz a pontos cégforma?

Utóbbiakhoz rengeteg tippet kapunk magán a topcegalapitas.eu weboldalon is. Külön “Bt alapítás” és “Kft alapítás” menüpontokon keresztül nézhetjük át, hogy mi illeszkedik a saját elképzeléseinkhez jobban, hány emberrel indítható egyik, vagy másik vállalkozási forma stb. Ahogy azt is láthatjuk náluk, hogy a megalapított cég bejegyzése után még milyen teendőink maradnak (bankszámlanyitás, kamarai regisztráció). Mármint nekünk és elsősorban a könyvelőnknek.

Tehát valóban egy olyan partnert találhatunk az ő személyükben, akik mindenben segítenek nekünk, az általuk végzendő feladatok teljesítésén túl is. Hosszú, részletező leírásokkal a weboldalon, és alapos, kimerítő tanácsadással, ha időpontot kérünk tőlük személyes konzultációhoz. (Ez utóbbi – az időpontkérés – fontos, el ne felejtsük, de ezt is elvégezhetjük a honlapi elérhetőségeken, könnyedén)

Ha nekünk túl bonyolultnak tűnik is a céges világ, tizenötezer elégedett vállalkozás példáját követve könnyíthetjük meg a dolgainkat. És így a cégalapítási, vagy cégmódosítási folyamat nem csak pofonegyszerű, de olcsó is: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Válasszunk általuk szolgáltatott székhelyet és akkor még az ügyvédi költségeket is átvállalják!