Az egészség mindenek előtt

Az egészségünk megőrzése mindennél fontosabb dolog. Ugyanis ha nem vagyunk egészségesek, akkor az sok gonddal járhat együtt és megnehezítheti az életünket. Ezzel szemben az, hogy figyeljünk az egészségünkre, sokkal kevesebb erőfeszítésbe kerül számunkra, így érdemes inkább az egészségre törekedni. Én is pont ezt teszem. Figyelek arra, hogy egészségesen étkezzek és minden szükséges tápanyagot megkapjon a szervezetem, hetente többször is eljárok edzeni és a napi vitamin és folyadék bevitelre is figyelek. Tudom, hogy a testem minden nap mennyi munkát végez azért, hogy én jól legyek és megfelelően tudjam végezni a dolgomat, így ez a minimum, amit én érte megtehetek.

De nem csak saját magammal vagyok ilyen. Amikor például elromlott az autóm, azon voltam, hogy minél hamarabb újra a régi legyen. Szeretem, hogyha a használati tárgyaim is megfelelően működnek, és nem lép hiba a gépezetbe. Így, amikor gumiszerelésre került a sor, elkezdtem kutatni az interneten, hogy ki tudná ezt a legjobban megcsinálni nekem. A Méta autószerviz oldala engem nagyon meggyőzött. Miután végignéztem mindent az oldalukon egy kérdés sem maradt bennem, és biztos voltam abban, hogy oda fogom vinni az autómat. Még a gumiszerelés árak is fel voltak tüntetve a honlapjukon.

gumiszerelés árak

De mi volt az, ami így meggyőzött?

Amikor először megnyitottam az oldalukat megdöbbentett az, hogy mennyire igényes és egyértelműen használható. Minden létező kérdésemre választ kaptam a weboldalukon és más hasznos tartalmakat is elolvashattam. Rengeteg szolgáltatás elérhető náluk, ezzel is megerősítették bennem azt az érzést, hogy ők bizony valóban érthetnek az autókhoz. Minden szolgáltatáshoz tartozik egy kis leírás, minden autó hibánál feltüntetik azt is, hogy milyen jelei vannak az adott hibának, ezzel is segítve az autó tulajdonosokat, hogy ők maguk is megtudják állapítani azt, hogy mi lehet a gond. Minden szolgáltatáshoz az ár is fel van tüntetve, így nem fog senkit sem meglepetés érni, amikor az elvégzett munka után meglátja a számlát. Így voltam ezzel én is, hiszen a gumiszerelés árak is kristály tisztán fel voltak tüntetve, még hozzá látható helyen.

Ami viszont engem meglepett, pozitív értelemben, az az volt, hogy még blogot is vezetnek. Ilyet azért nem minden nap látok, hogy egy autószerviz blog cikkeket ír. De ezzel még pluszban tudnak kedvezni azoknak az embereknek, akik érdeklődnek az autók iránt. Szerintem ez egy nagyszerű dolog.

Aminek viszont ennél is jobban örültem, az az a hír volt, hogy ez egy márkafüggetlen autószerviz. Ez számomra mindig egy nagyon jó hír, mivel így nem kell azon aggódnom, hogy az autóm márkája miatt nem tudnak vállalni engem.

A szerviz ráadásul Budapest 19. kerületében található, így számomra egy könnyen megközelíthető helyen vannak.

Miután mindezt láttam és mindenről tájékozódtam, eldöntöttem, hogy időpontot foglalok. Erre két lehetőségem volt: a hagyományos, vagyis telefonon felhívom őket és kérek egy időpontot, vagy pedig a honlapjukon telefonhívás nélkül egyszerűen és gyorsan megtehetem ezt. Én az utóbbit választottam. Könnyen és gördülékenyen ment minden, így már csak várnom kellett, hogy eljöjjön a szervizelés napja.

Ha te sem találtad még meg a tökéletes autószervizt, de szeretnél egy biztos helyet, ahová tudod hogy mindig viheted az autódat, akkor ajánlom figyelmedbe neked is a Méta autószervizt. Egy próbát te is tehetsz velük.