Ha a motor gumija egészséges, akkor mi is jobban érezzük magunkat

Hihetetlen fontos dolog az ember életében az egészség. Mégis, ez egy olyan aspektus, amit nem feltétlenül tudunk irányítani. Nekem elhihetitek, mivel egy időben végigjártam az összes olyan gyógyító iskolát, amitől azt reméltem, hogy segíteni fognak a mentális problémáimon. Mégis, az egészség keresése egyáltalán nem egy értelmetlen cél. Annyit kell csak észben tartanunk, hogy nem létezik olyan módszer, amivel minden betegséget el lehet kerülni.

Én is ki tudom jelenteni, hogy nagyon örülök, hogy ennyit tanultam ezektől a gyógyítóktól. Persze, most már, hogy visszanézek, nagyon sok helyen látom, hogy ugyanazt mondták, esetleg még azt is le tudom szűrni, hogy milyen könyvben olvastak az adott módszerről. Mégis, azért volt hasznos dolog az elmondottak között és kevesebb lennék, ha nem lettem volna nyitott feléjük.

Hasonló élményem volt akkor is, mikor életemben először elgondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha online rendelném meg a gumikat a motoromhoz. Egy barátom mondta, hogy nézzek fel a MotorTire oldalára, mert az ő életét teljesen megváltoztatta, hogy rátalált erre a helyre. Én egészen hagyományos vagyok, ha vásárlásról van szó, úgyhogy nagyon meg kellett győznie arról a MotorTire oldalának, hogy ők a jobb választás, a korábbi boltomhoz képest.

Amint felléptem, rögtön el is kezdték a meggyőzés munkáját. A sárga és fekete szín keveréke adtak neki egy olyan érzést, mintha tényleg egy boltban lennék. A mai, virtuális világban hihetetlenül fontos szerintem az embereknek, hogy azt érezzék, hogy valós helyeken járnak. És a MotorTire abszolút ki tudott tűnni a szokásos, unalmas weboldalak közül. Egy jól designolt weboldal pedig olyan, mint egy tisztán tartott bolt. Rögtön érezhetjük, hogy velünk is hasonló figyelemmel fognak bánni és megbízhatunk bennük.

MotorTire

Ez a bizalom pedig nem volt rossz helyre helyezve. Már a MotorTire kezdőlapján átnézhetjük azt, hogy milyen ajánlatokkal rendelkeznek. Ezt egy kis slideshow segítségével tehetjük meg. Ebből azt a következtetést tudtam levonni, hogy az áraik nem lesznek vészesek. Sőt, kifejezetten olcsóbbak ahhoz képest, amihez szokva vagyok a hagyományos boltokban. Tudom, hogy ez annak is köszönhető, hogy online egy csomó költségtől meg tudnak szabadulni, mégis, elég meggyőzően hatott rám.

A MotorTire egy családias hely. Tudom, hogy furcsa ezt egy online webshopra mondanom, de bizony ez az igazság. A bal oldalra tekintve észrevehetitek, hogy van egy kis menüpont, ami a Youtube fiókjukhoz vezet. Így megismerhetjük valóban, hogy milyen termékeket árulnak és, hogy kik azok, akik üzletelnek. Ez a személyesség az, ami engem általában el szokott tántorítani az online vásárlástól. Itt azonban ezt is biztosították és nagy örömmel töltött el.

A választék bőséges volt, viszont ezzel az szokott a baj lenni, hogy az ember nem találja meg azt a terméket, amit keres. A MotorTire azonban több olyan funkcióval is rendelkezett, amik megakadályozták azt, hogy ez történjen. Az egyik ilyen a motorgumi kereső volt. Ennél többre amúgy nem is volt szükség. Be tudtam írni a motorom paramétereit és megkaptam rá a legjobb egyezést. Ez pár kattintásba került csak és már valójában kész is voltam a rendelés legnehezebb részével. A többi csak egyszerű papírmunka volt. Meg kellett adnom pár adatomat, amit egyébként is fejből tudok és már el is indultak felém a gyönyörű, új motorgumik, amikre már alig vártam.