Egy jó biztosítás megőrzi a lakásom “egészségét”

A saját testünk egészségének megőrzése cáfolhatatlanul fontos, hogyha kiegyensúlyozott, boldog életet szeretnénk. Azonban a kiegyensúlyozott élet megteremtéséhez nem csak a szervezetünk karbantartása tartozik hozzá: igenis oda kell figyelni a környezetünkre is. Ha a családunk, vagyonunk, pénzügyeink rendben vannak, akkor leszünk mi is teljesen nyugodtak lélekben. Ehhez biztosít tökéletes segítséget egy jól megválasztott biztosítás!

Miután a nevemre került az első, saját ingatlanom, a legelső lépés a megfelelő biztosítás megkötése volt. Egy percig sem kockáztatnám, hogy bármi baj történjen az ingatlanommal, emiatt is döntöttem úgy, hogy alaposan körbejárom a piacot a megfelelő védelem megkeresése érdekében. Rengeteg időt fordítottam az ajánlatok gyűjtésére, ám nagyon nehéz volt úgy boldogulni, hogy közben ezernyi helyről kellett információt szereznem. Ekkor javasolták nekem a pannonsafe lakásbiztosítást.

A pannonsafe egy több, mint 20 éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonban lévő alkuszcég. A feladatuk, hogy a felelősségteljes embereknek megmutassák, hogy melyik a leginkább hozzájuk illő lehetőség az adott biztosítási kategóriában. Több terület is van, melyen tevékenykednek: a lakásbiztosítás mellett lehet náluk kötni utas- vagy nyugdíjbiztosítást, lakástakarékot, cascot, kötelező biztosítást, de akár hitelügyintézésben is szívesen segédkeznek.

Legyen szó bármely területről, munkatársaik készségesen állnak a rendelkezésünkre, és országos lefedettségüknek köszönhetően bárhol is lakjunk, tudnak segíteni az ügyek intézésében.

Engem az ajánlatok tetszetőssége mellett az egyszerűség és áttekinthetőség fogott meg. Az oldaluk rengeteg információt tartalmaz, ám nem a biztosítóktól megszokott bonyolult, szaknyelvi megfogalmazásokban, hanem közérthető, könnyen értelmezhető módon. Az átlag emberek tökéletesen megértik, és remek alapot nyújt ahhoz, hogy utána megfelelő programot tudjunk választani magunknak.

Számomra az online kalkulátor volt a legnagyobb segítség. Kifejezetten utálok sorban állni, elmászkálni ügyeket intézni, ám ezzel a megoldással és az előbb említett részletes leírásokkal remekül meg lehet mindezt spórolni.
A használata gyerekjáték, ugyanis csak a biztosítási igényeinket kell összeválogatnunk, majd megadni az ingatlanra vonatkozó adatokat. Könnyű, pár perces művelet, és már előttünk is vannak a tökéletes, személyre szabott, kiváló ajánlatok a piac számos kiemelkedő partnerétől.

Az itt megjelenő ajánlatok 100%-ig megbízható cégek által jöttek létre, és biztosan a lehető legkedvezőbb árszabás szerint készültek. A pannonsafe csak stabil, nagymúltú cégekkel tartja a kapcsolatot, hiszen számukra kiemelten fontos az ügyfélélmény és elégedettség.

Bárki, aki remek ár-érték arányú, személyre szabott védelemre vágyik, annak szívből ajánlom a pannonsafe lakásbiztosítás nyújtotta megoldást. Amióta nekem megvan, nyugodtabban alszom, és ezt a biztonságérezetet csak megerősítette, amikor egy kárügyintézés során minden gördülékenyen lezajlott, és méltányos összeget kaptunk készhez, melyből könnyedén helyreállítottuk a kárunkat.
Azt hiszem, a pannonsafe segítségével kötött program minden elvárásnak maradéktalanul megfelel, amit egy átlag ember támaszthat egy biztosítási programmal szemben.