Az egészségem mellett a női táska árakra is figyelek

Drága jó nagymamám sok jó tanáccsal látott el az életre vonatkozóan, ezek közül két téma, ami nagyon meghatározó számomra. Az egyik az, hogy megtanított a különféle népi gyógymódokra, a rendszeres mozgás és a változatos étrend szeretetére (ehhez a papámmal közös csodakertjük is hozzájárult, ahová mindig örömmel jártam ki “lelegelni” a finomabbnál finomabb gyümölcsöket és zöldségeket). A másik pedig az, hogyan oszthatom be tudatosan a pénzem, miként tudok háztartást vezetni úgy, hogy ne kelljen vagyonokat költenem, és hogy becsüljem meg a szép holmikat. Mindez a tudás nagyon jól jön, ugyanis már egy igen más korban élünk, mint amiben drága mamikám volt fiatalasszony, és be kell vallanom, hogy – sok nőtársamhoz hasonlóan – a ruhák, a cipők és a táskák mindig nagy csábító erővel bírnak számomra.

Tehát például amikor a női táska árakat szem előtt tartva nézelődöm online új kiegészítő után, akkor mamám bölcs szavai csengenek a fülemben, hogy az ár-érték arányt, a minőséget mindig tartsam szem előtt, ha egy szép darabra ruházok be. Az Anna táska online shopot azért is szeretem, mert ezeknek a számomra fontos szempontoknak tökéletesen megfelelő táskákat és egyéb kiegészítőket forgalmaz. Olyan márkák kínálatából válogathatunk, mint a Tamaris (ha valami igazán nőies, elegáns retikülre vágyom), a Heavy Tools (innen főként a rohanós mindennapokhoz és kiránduláshoz szeretek táskákat beszerezni) vagy a Bugatti (ettől a márkától főként a páromnak szoktam vásárolni neszeszert és hátitáskát). Elsősorban azonban a női táska árak érdekesek számomra a webshopon, és szerencsémre ezek nagyon kedvezőek, főleg, hogy gyakran vannak 5, 10 és 15%-os, de akár 30-33%-os akciók is a táskákra. Sportos, letisztult, nőies, vagány, extrém kiegészítő mind megtalálható a kínálatukban. Formák és fazonok területén is változatos a felhozatal: a különleges alkalmakat megkoronázhatjuk egy náluk vásárolt borítéktáskával, a hétköznapokra kisebb, csinosabb vagy nagyobb, pakolósabb válltáskát választhatunk, ha pedig szeretünk a párunkkal megosztozni a dolgainkon, akkor uniszex táskákat is találunk az Anna táskánál (én már ki is néztem egy szürke és egy fekete hátitáskát, ami szerintem nemtől függetlenül abszolút jól hordható és kombinálható).

A női táska árakat tekintve a legutóbbi látogatásom során az oldalon 2793 Ft -ért volt kapható a legolcsóbb termék (ez egy uniszex darab, 30% kedvezménnyel), a legmagasabb árú női táska pedig (szintén akciósan, 10% kedvezménnyel) 39 591 Ft-ba került. Így mindenki megtalálhatja az ízlésének és a pénztárcájának megfelelő ajánlatot, a házhoz vagy Pick Pack Pontra történő szállítás és a különböző fizetési opciók (online bankkártyás, előre utalásos vagy utánvétes) pedig megkönnyítik a vásárlás többi dimenzióját. Így csak ajánlani tudom mindenkinek az Anna Táska Webáruházat – ha táskáról van szó, mindig tőlük rendelek!