Fűszernövény vetőmag a gazdabolt.hu-ról

Nekem mindig is nagyon fontos volt ez egészségünk, ezért külön örültem, amikor a férjemmel kertes házba költöztünk. A prioritási listán elöl szerepelt, hogy kialakítsak egy kis veteményest, hogy minél több mindent magunknak tudjunk termeszteni. Egy barátunk ajánlotta a gazdabolt.hu oldalát, mint gyakorló kertész, azt mondta, hogy már csak innen rendel, sehonnan máshonnan. Rengeteg a fűszernövény vetőmag is, ugyanis tudta, hogy nagyon szerettem volna egy kis fűszernövény kertet is kialakítani.

Alig vártam, hogy hazaérjek, és magam is ellátogassak a weboldalra. Feltűnt rögtön, hogy milyen széles a termékkínálat. Fűszernövény vetőmagból is annyi volt, hogy szinte alig tudtam választani. A kosaramba került többek között ánizs, babér és bazsalikom is. Egyelőre az alapokat szerettem volna megvenni, úgy voltam vele, hogy majd később úgy is gyakorlottabb leszek, ráérek akkor cifrázni a többféle fűszernövénnyel.

Láttam, hogy vannak a gazdabolt.hu – nak telephelyei, de nem élek egyik közelében sem, így maradt a kiszállítás futárszolgálattal. Ezzel sem volt nekem semmi bajom, nem vagyok az a fajta, akinek baja az, hogy egy kicsit többet fizessen azért, hogy kihozzák a csomagját. Inkább a kényelmet választom, nekem megéri az a kis plusz pénzt. A gazdabolt.hu oldalán olvastam, a futárszolgálat a csomagot 1 – 7 munkanap alatt szállítja ki, amiről e – mailben értesítenek bennünket. Nem volt nekem sürgős a dolog, így nem zavart ez a kiszállítási idő, bár nem is gondolom olyan soknak. Amikor rákattintottam a kiválasztott vetőmagra, ott például írták is, hogy megrendelés esetén a futár 1 – 5 nap alatt fogja kihozni, ami kevesebb, mint amit korábban olvastam a szállítási időről.

Olyan sok volt a fűszernövény vetőmag, hogy elsőre azt se tudtam, melyiket válasszam. A döntésemet nagyban segítette, hogy van értékelési lehetőség is a gazdabolt.hu oldalán, ezzel lehet segíteni egymás döntését. Nyilván az ember azt veszi meg szívesebben, amely termék alatt több ember pozitív visszajelzését olvasta. Bár bevallom, voltak bennem kételyek, hiszen egy általam korábban nem ismert weboldalról rendeltem, nem kellett volna aggódnom, mert a rendelés során minden úgy ment, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

fűszernövény vetőmag