Egy jó szerelő megoldás lehet a háztartási gépek okozta stresszre

Az egészség megőrzésének egyik fő alappillére a stresszmentes élet. Persze ez a mai világban igen nehezen kivitelezhető, ha csak az ember nem áll buddhista szerzetesnek vagy új-zélandi kecskepásztornak, és éli le az életét a civilizációtól elzárva. Amennyi előnyt a technológia és a korszerű berendezések nyújtanak a mindennapokban, épp annyi idegeskedést tudnak okozni, amikor épp nem működnek. Így pedig nehéz folyamatosan nyugodtnak maradni, különösen ha az ember lánya egy halom szennyesruhával, -ami közt persze ott lapul a gyerek fehér blúza a másnapi évnyitóra, – a kezében szembesül azzal, hogy valamiért nem működik a mosógép. Mint ahogy az történt velem is múlt héten. Miután maga a szerkezet beindult, csak épp a vízellátással nem stimmelt valami, kénytelen voltam kihívni a szerelőket, hogy nézzenek rá.

Hála istennek a VizGazFutesSzerelo24.hu oldalon találtam egy 0-24-ben hívható telefonszámot, és azt olvastam, hogy a szakemberek akár egy órán belül is ki tudnak jönni, ha sürgős az eset. Ez egy kicsit megnyugtatott, mert már megszoktam, hogy az igazán jó szakemberekre hónapokat kell várni, azonban ez a cég igen meggyőző bemutatkozást ír magáról a honlapján, így nem volt kétségem afelől, hogy megfelelő munkát végeznek. Már csak azért sem, mert garanciálisan dolgoznak, azaz akár évekkel később is hívhatjuk őket, ha az általuk szerelt berendezés újra meghibásodna.

A VizGazFutesSzerelo24.hu nem kizárólag vízvezeték szereléssel, de fűtő és gázrendszer cserével, telepítéssel, karbantartással és javítással is foglalkozik. Vállalnak például csatornázást, dugulás elhárítást, kazán ellenőrzést, és még sok egyebet. A beszállító cégük által biztosított eszközök, alkatrészek és szerszámok segítségével szinte minden meghibásodást helyre tudnak hozni. Értenek a régebbi, és az új, korszerűbb kazánokhoz is, hiszen akár több, mint egy fél évtizedes képesítéssel és majd’ ennyi gyakorlattal rendelkeznek.

Nem csak lakásokba vagy családi házakba tudnak kimenni, de panel lakásokba, ipari épületekbe, cégekhez és társasházakhoz is. Ha igénybe kívánjuk venni a szolgáltatásukat elég felhívni őket vagy visszahívást kérni a VizGazFutesSzerelo24.hu oldalon található szelvény kitöltésével. Ha csöpög a csap, nem indulnak a háztartási gépek, nem melegszik fel radiátor, nedvesek a falak, vagy nem folyik le a víz a lefolyóban, akkor érdemes velük felvenni a kapcsolatot, hiszen többnyire, már a telefonbeszélgetés alapján is meg tudják mondani, hogy mi a probléma. A munkájukról minden esetben hiteles számlát kapunk, amit később bemutathatunk a biztosítónak is.